Dunkles  bayerischer Brauart

Vollmundiges, weiches, untergäriges Vollbier mit Karamell- und Schokoladenaromen

Trinktemperatur: 9°C

glaeser6 Beer fan | Austrian Beer
Ideale Trinktemperatur, kann um 1-2°C variieren

Alkohol


Alkoholgehalt, der sich im Aromenreichtum widerspiegelt

Aromatik


Intensität der Aromen, die Malz, Hopfen und Hefe entstammen

Bitterkeit


Intensität der Bittere, die dem Hopfen entstammt

About us

The Austrian Brewers Association represents the interests of the Austrian brewing industry within the framework of Fachverband der Nahrungs- und Genussmittelindustrie der Wirtschaftskammer Österreich.

Lastest News



Contact

Zaunergasse 1-3
1030 Wien, Österreich

+43 (0) 1 / 713 15 05

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.